Digimarkkinointi, internet-markkinointinakin tunnettu taiteenlaji on tämän päivän verkkoliiketoiminnan peruselementti, joka kehittyy jatkuvasti. Aiemmin digimarkkinoinnin termi viittasi lähinnä sivustojen laidoilla notkuviin bannereihin ja mainosplakaatteihin, mutta viime aikoina termi on pullistunut käsittämään kaiken verkossa tapahtuvan digitaalisen markkinoinnin.

Menestyksekkääseen digimarkkinointiin on olemassa lukuisia väyliä ja me Lucky Levillä tunnemme hyvin ne kaikki. Tähän piiriin luetaan normaalin mainos-ilotulituksen lisäksi muun muassa sosiaalisen median markkinointi, sähköpostimarkkinointi, hakukoneoptimointi ja Google Adwords -markkinointi monen muun osa-alueen ohella.

Suosimme sopimuksia joissa koko digitaalisen markkinoinnin kirjo ulkoistetaan Lucky Levin hoidettavaksi. Näin varmistetaan eri osa-aluiden saumaton synergia jota menestyksekäs digimarkkinointi nykypäivänä ehdottomasti vaatii.

Lucky Levin kautta onnistut toteuttamaan mittavatkin digitaalisen markkinoinnin projektit ja palvelusi resurssitehokkaasti. 

Digimarkkinointi on oikea väylä yrityksesi markkinointiin vuonna 2020

Sama paita ei sovi jokaiseen runkoon ja tämä pätee myös digimarkkinointiin. Jokainen yritys tarvitsee yksilökohtaisesti oikeat välineet toimintakentälleen parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Toimivat Web-ratkaisut ja  ensiluokkainen käytettävyys vapauttavat täyden potentiaalinsa vasta, kun kehitetyt ratkaisut markkinoidaan oikein.

Esimerkiksi vahvasti verkkoon sijoittuva liiketoiminta tarvitsee työkalupakkiinsa perinteisistä kivijalkakaupoista poikkeavat metodit, kun palveluita lähdetään markkinoimaan kuluttajille verkossa. Autamme asiakkaitamme tunnistamaan liiketoiminnan vahvuudet ja käyttöön valjastettavat elementit, joiden kautta pystymme luomaan kokonaisvaltaisen suunnitelman tehokkaaseen digimarkkinointiin.

Lucky Levi tarjoaa täyden palvelun, ulkoistettuja digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja juuri sille osa-alueelle, kuin tarve vaatii. Tuotamme ensiluokkaisia sivustoratkaisuja kivijalasta pintamaaliin. Varmistamme sen, että valioluokkainen käytettävyys pääsee oikeuksiinsa digimarkkinointimme kautta.

Digimarkkinoinnin palvelumme

koostuu muun muassa seuraavista osa-alueista

Hartiamme kantavat monipuoliset digimarkkinointi -ratkaisut alusta loppuun kohdennettuna yksilökohtaisesti jokaisen asiakasyrityksen tarpeisiin.

Digimarkkinoinnin edut

Digimarkkinoinnin onnistuminen on kriittisessä asemassa, kun uudet asiakkaat pitää saada löytämään yrityksen palvelun tai tuotteiden pariin. Verkkokaupan arvo kasvaa vuosi vuodelta ja tästä syystä on erityisen tärkeää tavoittaa oikeat asiakkaat kaikkialta ja oikealla hetkellä. Internet mahdollistaa helpoimman mahdollisen väylän globalisoituvan yrityksen markkinointiin, kun tavoitteena on kasvaa nopeasti. Oikeilla digimarkkinoinnin valinnoilla yritys pystyy hyödyntämään esimerkiksi sosiaalisen median kanavia tai hakukoneiden tarjoamaa alustaa siten, että sivustolla vieraileva kuluttaja suorittaa ostoksen ja näin ollen koko sivuston konversio ja kannattavuus nousee.

Lähtökohtaisesti suurimmat edut internet-markkinoinnissa liittyvät vaivattomuuteen, tehokkuuteen ja edulliseen resurssien kanavointiin. Digimarkkinointi mahdollistaa suuren, kohderyhmään lukeutuvan joukon tavoittamisen kaikkialta. Tuotteet ja palvelut saadaan esille monissa kanavissa, jotka on helppo ristilinkittää toisiinsa. Kampanjoiden ja digitaalisen markkinoinnin suunnitelmien tehokkuus on helposti mitattavissa ja näin ollen muutoksiin ja mahdollisiin kehitystarpeisiin pystytään Lucky Levillä reagoimaan nopeasti.

Tarkan suunnitelman jälkeen ensimmäiset markkinoinnin osa-alueet saadaan kuluttajien nähtäville vain minuuteissa. Mahdollisuudet rajoja rikkovaan kokeiluun ovat käytännössä rajattomat digitaalisen markkinoinnin piirissä, sillä kustannukset pystytään pitämään vaivattomasti kurissa, eikä pitkäaikaisia sopimuksia ole pakko tehdä. Tarvittaessa omia kuluja pystytään seuraamaan reaaliaikaisesti ja niiden vaikutus kasvavaan asiakasvirtaan pystytään kohdentamaan oikeilla valinnoilla todella tehokkaasti.

Digitaalisen markkinoinnin ratkaisumme takaavat onnistuneen lopputuloksen ja vahvan analytiikan suunnitelman takana. Tulokset mitataan perusteellisesti ja reagoimalla nopeasti muutoksiin saavutamme annetuilla resursseilla parhaan mahdollisen lopputuleman digimarkkinoinnista.

Näin aloitamme yhteistyön

Yhteistyön aloittaminen Lucky Levin kanssa on mutkatonta

1. TILANNEANALYYSI

Kartoitamme yrityksesi nykyisen digimarkkinoinnin tilan ja tutustumme tarkemmin toimialaasi. Laadimme alustavan strategian kokonaisvaltaiseen digimarkkinointiin.

2. SUUNNITELMAT JA STRATEGIAT

Esittelemme analyysit ja raportit asiakkaalle. Avaamme suunnitelmamme ja tuomme näytille tilanteen parantamiseksi vaadittavat toimenpiteet.

3. KESKUSTELU JA SOPIMUS

Tässä vaiheessa asiakas otetaan mukaan vuorovaikutukseen. Ideasi ja ehdotuksesi kuunnellaan. Yhdessä laadimme juuri sinun yritykseesi sopivan suunnitelman ja sopimuksen.

4. TOTEUTUS JA TULOKSET

Lucky Levi alkaa toteuttaa suunnitelman ja sopimuksen mukaista työtä yrityksesi digimarkkinoinnin eteen. Tuloksia seurataan tasaisin väliajoin ja raportoimme ne asiakkaalle.

Askel kohti tuloksellista digimarkkinointia

Lucky Levi tarjoaa täyden palvelun sivustoratkaisuja toteutusvaiheesta markkinointiin, sekä tulosten analysointiin. Vaalimme avointa kanssakäymistä asiakkaan kanssa rennossa, mutta tehokkaassa työilmapiirissä, jotta työpöydällä olevat digitaalisen markkinoinnin projektit saadaan hoidettua maaliin tuloksellisesti ja aikataulun sanelemissa puitteissa.

Aloitamme kaikki asiakassuhteemme keskustelemalla kohdeyrityksen tavotteista ja arvoista, jotta pystymme luomaan kohdennetun strategian tulokselliseen digimarkkinointiin korostaen asiakkaamme brändiä. Meille on tärkeää, että jokaisessa projektissamme edustamme kaavoihin kangistumatonta lähestymistapaa ilmentäen jokaisen yrityksen perimmäisen ideologian asiakkaille markkinoinnin kautta.

Harteillemme voit langettaa kaikki digimarkkinoinnin osa-alueet punottuna yhden päämäärän ympärille – oli kyseessä sitten esimerkiksi web-design -palvelut, hakukoneoptimointi, sosiaalisen median markkinointi, blogin ylläpito, sähköpostimarkkinointi, hakusanamarkkinointi tai jokin muu yrityksesi tarpeisiin sopiva markkinoinnin väylä.

Panostamme erityisesti markkinoinnissamme sisältöön. Monialainen osaajajoukkomme tuottaa kärkiryhmään kuuluvaa materiaalia tekstin lisäksi muun muassa äänenä ja videona. Ylläpidämme ja seuraamme meneillään olevia kampanjoita aktiivisesti ja tulosten analysoinnilla saavutamme merkittävän noususuhdanteen vierailijoiden konversoinnissa maksaviksi, ja sivustolle palaaviksi asiakkaiksi.

Ota yhteyttä, kun tarvitset luotettavan kumppanin digitaaliselle kentälle toteuttamaan yrityksesi arvojen mukaista digimarkkinointia. Yhdessä saavutamme digitaalisen lopputuloksen, johon molemmat osapuolet voivat olla enemmän kuin tyytyväisiä.

Me emme kilpaile itseämme vastaan

Yksi toimiala – yksi asiakas

Otamme samalta toimialalta ainoastaan yhden asiakkaan.