Uusi, uniikki palvelu sijoittajille ja sijoittamisesta kiinnostuneille

Lucky Levi Oy tuo markkinoille täysin uudenlaisen, sijoittajille suunnatun Sijoituskohteet.fi-palvelun, joka yhdistää samalle alustalle kattavan kauppapaikan sijoituskohteille sekä monipuolisen tietopankin sijoittamisesta kiinnostuneille suomalaisille. Sijoituskohteet.fi-palvelussa sijoittajille tarjotaan laaja skaala erilaisia sijoituskohteita, aina sijoitusasunnoista kokonaisiin yrityksiin. Palvelun tarkoituksena on toimia helppona väylänä sijoituskohteiden myynnille ja mahdollistaa vaivaton sijoitusmarkkinoiden seuranta. 

– Tarkoituksenamme on sujuvoittaa sijoituskohteiden vaihdantaa ja luoda sijoittamisen ympärille miellyttävä kokemus, josta turhat välikädet myyjän ja ostajan väliltä on poistettu. Näin mahdollistamme kustannustehokkaan ja mutkattoman vaihdannan osapuolten välillä ja tuomme konkreettista hyötyä molemmille osapuolille, toimitusjohtaja Mika Levaniemi kuvailee palvelua.

Ainutlaatuinen vaihdantapalvelu tuottaville resursseille

Alustan kohdeyleisönä ovat sijoituskohteiden myyjät ja kohteista kiinnostuneet sijoittajat. Sivuston on kuitenkin tarkoitus palvella suurempaa yleisöä myös kokonaisvaltaisemmin; Sijoituskohteet.fi tarttuu valtakunnalliseen tarpeeseen ja haluaa tarjota sijoittamisesta, säästämisestä ja ylipäätään taloudesta kiinnostuneille suomalaisille alustan, jossa ajantasainen tieto sijoituskohteiden markkinoista on helposti saatavilla ja jolla sijoittaminen on myös helppoa aloittaa. 

 – Halusimme rakentaa Sijoituskohteet.fi:stä hyödyllisen alustan, joka palvelee niin aloittelevien sijoittajien kuin suursijoittajienkin tarpeita. Sijoittaminen kiinnostaa tällä hetkellä valtakunnallisesti, mutta sijoittamisen aloittamisen ja harrastamisen tueksi ei juurikaan tarjota apua tai opastusta matalan kynnyksen alustoilla, joilla myös pääsisi tätä toimintaa harjoittamaan. Siksi haluammekin tarjota tietotaitoamme alalta ja kannustaa sijoittajien toimintaa.

Levaniemi on erittäin tyytyväinen pitkän kehitystyön tulokseen: 

–Sivusto tulee tukemaan sijoittajien päätöksentekoa ja helpottamaan sijoituskohteiden myyjien/ostajien työtä. On hienoa julkistaa kovan työn tulokset vihdoin yleisön käyttöön. Operatiivisesta toiminnasta vastaava Ville Hokkanen ja koko tiimi on tehnyt upeaa työtä!

Ilmaiset työkalut sijoittajan avuksi

Ilmaisen ilmoittamisen lisäksi sivustolta lyötyy hyödyllisiä työkaluja sijoittajien ja sijoittamisesta kiinnostuneiden ihmisten käyttöön. Lyhyessä ajassa erityisen suosituksi on noussut täysin verkkopohjaisena toimivat laskurit, kuten vuokratuottolaskuri sekä korkoa korolle laskuri.

– Erilaisten ilmaisten työkalujen ja apu-ohjelmistojen valikoimaa tullaan kasvattamaan sivustolla tasaisesti. Seuraavat kehityshankkeet ovat jo täydessä vauhdissa. Pyrimme toteuttamaan haetuimmat ja hyödyllisimmät apuvälineet sijoittajien ilmaiseen käyttöön.

Video: Sijoituskohteet.fi :n esittely

Lucky Levin operatiivinen johtaja Ville Hokkanen summaa videollamme palvelun käyttötarkoituksen ja ominaisuudet.

Palvelu on lanseerattu Beta-versiona osoitteeseen sijoituskohteet.fi. Uusia kohteita ja sisältöä syötetään palveluun tasaisella tahdilla syksyn aikana. 

Onko sinulla kysyttävää tuotteestamme tai yhteistyöehdotus? Tavoitat meidän sähköpostilla toimisto@luckylevi.fi