Uudet tuulet vuokrattavien kohteiden markkinoille

Lucky Levi Oy lanseeraa Vuokrakohteet.fi -palvelun, jossa asunnot ja muut kiinteistöt löytävät uudet vuokralaiset jouhevasti. Vuokrakohteet -sivustolla vuokranantajat voivat ilmoittaa kohteensa helposti vuokralle suurelle yleisölle. Ilmoittaminen sivustolla on ilmaista, yksityishenkilöille ja yrityksille. Sivusto tarjoaa kattavan alustan erilaisille kohteille, olipa kyse sitten vuokra-asunnosta, toimitilasta, loma-asunnosta tai varastotilasta.

Palvelun tarkoituksena on tehdä vuokraamisesta vaivatonta. Ilmoituksen jättäminen on ilmaista ja laadukkaat materiaalit annetaan ilmoittajalle käyttöön sivustolle rekisteröityessä. Ilmoitukset ovat automaattisesti voimassa kahden kuukauden ajan, ja tarvittaessa voimassaoloaikaa voi muokata myös pidemmälle tai lyhyemmälle ajanjaksolle. Vuokrakohteet.fi tarjoaa siis kaiken tarvittavan vuokralaisen hakuun yhdellä sivustolla.

Mutkaton ja miellyttävä käyttökokemus

Vuokra-asuntoa tai -kiinteistöä etsivälle Vuokrakohteet.fi toimii helppona kanavana hakea juuri omaan käyttöön sopivaa kohdetta.

– Meillä kehitystiimi on panostanut erityisesti hakutoimintoon ja hakuehtojen räätälöintimahdollisuuksiin. Kohteita on jaoteltu niiden käyttötarkoitusten mukaan. Se tekee sopivien kohteiden hakemisesta mutkatonta ja varmistaa miellyttävän käyttökokemuksen, toimitusjohtaja Mika Levaniemi kuvailee.

– Projekti kasvoi tähän mittakaavaan hieman vahingossa. Etsimme markkinapaikkaa meidän omien kohteidemme vuokraamiseen, mutta vastaan tuli vain palveluja jotka olivat yrityskäyttäjille maksullisia. Päätimme toteuttaa lounasprojektina oman sivustomme, omaan käyttöömme. Homma karkasi kuitenkin luckylevimäisesti käsistä ja lopputuotteesta tuli niin erinomainen, että päätimme avata sen maksutta kaikkien käyttöön, toimitusjohtaja jatkaa.

Ilmainen, kaksisuuntainen markkinapaikka vuokrakohteille

Vuokralaisen on mahdollista jättää sivustolle ilmoituksia omaan tarpeeseen sopivalla kuvauksella toivotusta kohteesta, mikä mahdollistaa suoran yhteydenoton vuokranantajien ja potentiaalisten vuokralaisten välillä.

– Vuokranantajat voivat lukea ilmoituksia ja tarjota kohteitaan helposti ilmoituksen jättäneelle vuokralaiselle, mikäli heidän kohteensa istuu hakuilmoituksen kuvaukseen. Näin vuokrakohteen etsintä helpottuu entisestään.

Vuokrakohteet.fi tarjoaa erinomaisen ja ennenkaikkea ilmaisen markkinapaikan kiinteistöjen vuokraamiseen ympäri Suomea. Palvelu on herättänyt laajasti mielenkiintoa markkinoiden uutena tulokkaana ja uusia käyttäjiä rekisteröityy palveluun tasaisella tahdilla. Lupaavan alun saanut palvelu kasvattaa toimintaansa jatkuvasti. Uusiin listattuihin vuokrakohteisiin pääset tutustumaan osoitteesta vuokrakohteet.fi.

Äärimmäinen testi Lucky Levin markkinointiosaamiselle

Palvelun ylläpidossa, sisällöntuotannossa, teknisessä kehityksessä ja digimarkkinoinnissa tullaan luonnollisesti käyttämään Lucky Levi Oy: n osaavaa henkilöstöä ja resursseja joten odotettavissa on tasaista suosion nousua.

– Tiedostamme, että ala on yksi kilpailluimmista ja menestyksekkään tuotteen luomiseen vaaditaan aikaa ja kärsivällisyyttä. Kyseessä onkin ultimaattinen testi Lucky Levin internetmarkkinoinnin osaamiselle. Tuotteen markkinointibudjetti on hyvin hillitty, mutta haluamme osoittaa kuinka oikeilla markkinointiratkaisuilla ja asiantuntemuksella pienikin budjetti riittää tuomaan näkyviä tuloksia.

Lucky Levin videotiimi onkin jo ehtinyt luoda palvelun ensimmäiset mainosvideot. Katso alta vuokra-asuntoa etsiville ihmisille suunnattu mainospätkämme.

Palvelu pähkinänkuoressa

  • Kattava, loma-asunnot, varastot yms
  • Ilmainen ilmoituksen jättäminen
  • Vaivaton vuokraaminen
  • Yhteydenoton ilmoittajaan voi halutessaan suorittaa sivuston oman viestintäjärjestelmän kautta
  • Kaikki tarvittava vuokralaisen hakuun, olipa kyse millaisesta kohteesta tahansa
  • Ilmoitus automaattisesti 2kk voimassa, mutta ilmoituksen voimassaoloa voi jatkaa pidemmällekin ajanjaksolle tarvittaessa. Vastaavasti ilmoituksen voi poistaa näkyvistä aiemmin.
  • Sivusto tarjoaa kaiken tarvittavan vuokralaisen hakuun, mukaan lukien ”Halutaan vuokrata” -osiot.

Onko sinulla kysyttävää tuotteestamme tai yhteistyöehdotus? Tavoitat meidän sähköpostilla toimisto@luckylevi.fi